Onderwerp *
Naam *
Email
Inhoud *
 
 
 

Emanuel en Mariëlle ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): De eerste nacht

Beamertje heeft haar eerste nacht goed doorstaan! Ze lag al voor tien uur te slapen en toen ik haar om twaalf uur even wilde laten plassen, had dat geen resultaat. Dan maar slapen. Om kwart over zes vond ze het mooi geweest en vonden wij ook dat ze het heel goed gedaan had zo lang alleen. Dus toen even laten plassen, klein beetje eten en daarna weer lekker slapen. Vandaan is het weer een spannende dag want er zijn glaszetters en die maken lawaai! Maar langzaam maar zeker went ze eraan. 

Henk en Elise, Gerard en Corrie, heel veel dank voor alle uitleg, alle goede zorgen, dat alles geregeld is en dat wij zo'n mooi, gezond en sterk hondje hebben gekregen! Onze dank is groot!

Emanuel & Mariëlle

woensdag 17 december 2014

Joost en katelijne ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Dank je wel!

lieve gerard en corrie,

wij willen jullie graag nogmaals bedanken voor de ontzettend goede zorgen voor onze juul. 

Jullie hebben haar als een koningin behandeld!

dank je wel!

tot gauw,

joost en katelijne (baasjes van juul)

 

ps. Alle nieuwe baasjes... Heel veel plezier met jullie mooie en lieve hondjes. 

wij zouden het leuk vinden als jullie af en toe een fotootje plaatsen op de facebookpagina van kennel from nova's power, dan blijven we een beetje op de hoogte ;)

dinsdag 16 december 2014

Michel en Anne Loes ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Bowie

We kunnen niet meer wachten om onze lieve kleine Bowie bij jullie op te halen deze week. Tijd is zo snel gegaan. Elke 2 weken helemaal naar Helmond rijden, maar elke keer weer keken wij ernaar uit. Wij zullen Bowie een warm en goed thuis geven. Tot over een paar dagen.

Groeten uit Noordwijk

maandag 15 december 2014

Emanuel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Beamer

He Gerard! Gewoon een bericht van mij om je te bedanken voor alles wat je voor de hondjes maar ook voor ons doet. Wij zijn gelukkige mensen dat wij zo'n mooi hondje mogen krijgen. je bent een wereldvent. De liefde voor de honden komt bij jou uit je hart. Dat is aan alles te merken. Ik kan alleen maar vol lof over jou spreken. Wij kijken er weer naar uit om bij jou en je vrouw te zijn. 

maandag 15 december 2014

Nathalie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Nathalie uit België zegt Welkom Lucie!

Binnen enkele dagen mag ik pup Lucie gaan ophalen. Ik sta hier als een gek te popelen en voel me zo enthousiast.

Een jaar geleden leerde ik Gerard en Corrie kennen. En ik zag dat het méér dan goed was. Wat worden die kleine rakkers daar in de watten gelegd. Hiervoor is een 'dank u wel' veel te klein! Geen moment getwijfeld om bij hen een pup te nemen.

Het zijn de ritjes vanuit België heel erg waard. Vanaf de geboorte van de pup tot nu wordt alles gedeeld. Niet alleen de puppy's maar ook ik als toekomstig baasje heb een mooie basis meegekregen. :)


Begeleiding bij pupkeuze = TOP
Verzorging = TOP
Kennisoverdracht en info = TOP
Ontvangst en gastvrijheid = TOP
Communicatie = TOP

Gerard en Corrie
Henk en Elise

Dikke Merci en Tot snel!

maandag 15 december 2014

 

Powered by Phoca Guestbook